Diensten

Voor zowel de koper als verkoper bieden wij diensten aan die van belang kunnen zijn om de haalbaarheid van een project te toetsen. De analysen en calculaties zijn tevens uitstekend te gebruiken ten behoeve van vergelijking met verschillende partijen zoals bijvoorbeeld offertes van aannemers.

Verkoop uw ontwikkellocatie en plaats uw advertentie

Profiteer nu van de tijdelijke actie en plaats uw gratis advertentie t.w.v. €1.000,00!

Presenteer uw ontwikkeling aan ons netwerk van makelaars, project ontwikkelaars, beleggers en beleggingsfondsen.

Bouwkosten calculatie

€1.500,00

Een essentieel onderdeel van een ontwikkellocatie zijn de bouwkosten om het project te realiseren. Met onze experts maken wij een uitgewerkte begroting op basis casco bouw. Indien gewenst kan er een uitgebreidere begroting worden opgesteld op basis van direct gebruik oftewel turn-key oplevering. Denk hierbij aan de binnen wandafwerking, plafondafwerking, verlichting, luchtbehandeling en inrichting van het sanitair. De begroting kan worden gebruikt om de haalbaarheid te toetsen en als vergelijkingsmateriaal met offertes van aannemers.

Prognose opbrengst en huurinkomsten

€1.500,00

Onze experts kunnen op basis van expertise en data een nauwkeurig opbrengstberekening maken voor ieder project. Een rapportage zal volgen voor toekomstige verkoopprijzen na realisatie, inclusief een analyse op de te verwachten huuropbrengsten.

Volledige nacalculatie

€2.500,00

Heeft u twijfels of met de bepaalde prijs het project wel haalbaar is? Wij kunnen een volledige nacalculatie doen op de gehele ontwikkellocatie. Met verschillende analyses komt de haalbaarheid van het project in kaart inclusief een realistische aan- of verkoopprijs.

Meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.